Om oss

Vi i Multi-E AS ønsker å tilby norske forbrukere gode priser på et variert utvalg artikler i det norske markedet. Ikke alle ønsker å betale mye ekstra for at det skal stemples et anerkjent merke på alle artikler. I mange tilfeller viser det seg også at innmaten er fra samme produsent og av tilsvarende kvalitet.

Når dette kombineres med minimalt med utgifter, så er det mulig for oss å selge disse varene til veldig gode priser.

Alle varer som selges gjennom butikken ligger på lager i Akershus og blir kvalitetskontrollert før utsendelse.

Vi er et norsk registrert aksjeselskap med vanlig regnskapsplikt og vi følger norske lover om garanti og reklamasjonsrett for forbruker. Dette valget var enkelt da vi ønsker å fremstå som mer seriøse enn mange av våre konkurrenter.

For deg som forbruker betyr det at du vil få riktig vare til riktig pris og du vil få varen levert av Bring/Posten i løpet av et par dager. Her unngår du alle fellene som man kan gå i ved selv å bestille varer fra utlandet og spesielt Asia. Da har man liten mulighet for retur eller klage, og erfaringsmessig får man ikke alltid riktig vare, riktig modell eller riktig farge. Eller man kan oppleve å ikke få noen vare i det hele tatt. Det gjelder for så vidt det samme hvis man velger å kjøpe varene gjennom en "dropshipper". Dvs. en som bestiller varen direkte til sluttbruker fra utlandet etter at varene er bestilt og betalt i nettbutikken. Sjekk alltid info butikken oppgir rundt frakt og levering.

Vårt mål er at alle kunder skal være fornøyd og få den varen de betaler for. Mottar vi et produkt som er så dårlig at vi ikke kan stå inne for det, så skroter vi det selv, istedenfor å påføre kundene våre misnøye.

De fleste nettbrett blir kvalitets kontrollert og satt opp til norsk språk og norsk tastatur før de sendes ut, nettopp for å forsikre oss om at varene tilsvarer norsk standard og kundens forventninger. 

Alle varer som selges gjennom vår butikk er godkjent for salg i Norge, henholdsvis med CE-godkjenning av elektriske artikler og andre godkjenninger der det er nødvendig. MC-hjelmer er godkjent innenfor Europeisk standard ECE 22.05.

Alle våre varer sendes normalt ut i løpet av 1 virkedag etter bestilling. (Det kan forekomme en eller to dager forsinkelse i ferieavviklingen)

Ønsker du å hente varene selv kan dette avtales, ta kontakt med oss på post@multie.no eller tlf: 48 04 20 92 

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål rundt produkter, betaling eller forsendelse. Vi kan også kontaktes på vår Facebook side. 

"LIK" oss på Facebook for å se nye produkter og tilbud i fremtiden.

God Handel hilsen oss i Multi-E :o)

E-post: post@multie.no

  Telefon: 48042092