Topp beste tekniske tips for 2021

Topp beste tekniske tips for 2021

Det siste året har vært enestående på så mange måter! Lærere har tatt på seg nødundervisning og forsterket sine tekniske ferdigheter på en veldig kort tidsramme. For de som ønsker å holde fremdriften i den tekniske integrasjonen sterk, har vi kuratert de beste tekniske tipsene våre for å sparke klasserommet ditt på nett i det nye året!

  • Undervisning under Covid-19
  • Sosial-emosjonell læring
  • Kulturelt responsiv undervisning
  • Lærerens egenomsorg
  • Tekniske verktøy

Topp beste tekniske tips for 2021

1. Annonsefri

Deling av videoer kan være vondt når alle annonsene dukker opp i og rundt rammen, blir en distraksjon for studenter. Prøv dette hemmelige trikset for å fjerne de irriterende annonsene fra videosiden din: Sett inn “_popup” etter ordet “watch” i YT URL. Når studenter åpner lenken, er annonser borte og bare videospilleren er synlig på skjermen!

 

2. Mote-utvidelse for tilbakemelding om lyd på tid

Gi rask og enkel lydtilbakemelding til studenter med Mote-utvidelsen for Google Chrome-nettleseren din! Mote fungerer sømløst med Docs, Slides, Sheets og Classroom-appene for å spare deg for tid og forbedre engasjementet med elevene.

3. Kommenter PDF-filer med Kami

Kami har raskt blitt et favorittverktøy for lærere på nettet! Studentene kan merke PDF-dokumenter og kommentere med forskjellige verktøy. Bare installer utvidelsen eller tilgang via websiden for å forvandle dine eksisterende dokumenter til interaktive læringsopplevelser.

4. Sett opp to skjermer for enklere fjernundervisning og læring

Mange lærere har funnet ut at det å bruke to skjermer for å levere online læring er en livredder! Du kan se alle studentene dine i rutenett eller gallerivisning OG presentere fra lysbilder eller et dokumentkamera samtidig. Ta en titt på denne enkle metoden for å sette opp din virtuelle lærerstasjon.

5. Chrome Bookmark Bar Hack for bedre organisering

Dette tipset fra lærersamfunnet vårt ble kalt ut som en absolutt spillveksler! Hvis du leter etter en måte å raskt ringe opp ofte brukte nettsteder for undervisningsdagen din, kan du prøve å lagre dem i en mappe på bokmerkelinjen.

6. Tastatursnarvei for å åpne en lukket fane på nytt

Har du noen gang lukket en fane ved et uhell og angret øyeblikkelig? Ja meg også! Det er en enkel hurtigtast for å åpne faner som tidligere var lukket. Bare klikk Control + Shift + T (eller Command + Shift + T på en Mac) og se den tapte fanen dukke opp igjen! Du vil lure på hvordan du noen gang har levd uten dette trikset.

7.  Blooket for spillbasert læring

Hvis du er ute etter et morsomt anmeldelse spill som føles nytt og spennende, så sjekk ut Blooket! Akkurat som Kahoot og Quizziz, kan du lage et quiz-stil spill med ditt eget spørsmålssett (eller låne fra deres valgbibliotek). Studentene elsker den vennlige konkurransen med klassekameratene, samt å tjene poletter for å låse opp nye Blooks (eller avatarer)!

8. Fjern videobakgrunner med skjerm

Lag dine egne gifs og personlige klistremerker med dette praktiske verktøyet. Bare last opp et kort videoklipp og Unscreen fjerner bakgrunnen. Dette lar deg legge til morsomme farger, bilder og grafikk bak videoen din eller la den være gjennomsiktig.